درحاشیه مراسم امروز هفته جهانی فضا که در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی ایران به تشریح دستاوردها و برنامه‌های آینده این سازمان پرداخت.

کپسول زیستی

به گزارش همشهری آنلاین، رئیس سازمان فضایی ایران در جمع خبرنگاران گفت: «کپسول زیستی جدید ایران در حال طراحی و ساخت است.»

به گفته او، از سال ۱۴۰۲، پس از پرتاب نمونه اول که ۵۰۰ کیلوگرم وزن داشت، اکنون نمونه سنگین‌تر و با قابلیت‌های بالاتر در دست تهیه است.

سالاریه همچنین گفت: «این کپسول علاوه بر سامانه‌های هدایت و کنترل، به‌عنوان یک آزمایشگاه مداری برای ما محسوب می‌شود و مدتی می‌شود که فرایند ساخت آن آغاز شده است.»

توسعه فضایی ایران ادامه دارد | کپسول زیستی سنگین ساخته می‌شود
کپسول زیستی ایران

او افزود:🔹«بخشی از زیرسامانه‌های این پروژه هم‌اکنون در حال ساخت بوده و آزمایش و تست زیرسیستم‌های آن از امسال آغاز می‌شود. برنامه کامل ساخت و پرتاب کپسول زیستی پیشرفته در سال‌های آینده اجرا خواهد شد.

کد خبر 983368

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha